Voluntariat lingüístic

 

Des de l’AMPA, amb el suport de l’Escola i amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua, volem oferir als pares de l’escola, per una banda, l’oportunitat d’aprendre el català i per una altra, si ja el parles, poder-lo ensenyar als pares que el vulguin aprendre.

OFERIM DUES MODALITATS:

  1. Mitjançant parelles lingüístiques: l’oportunitat com a pare o mare de l’escola, que un altre pare o mare que parlin català te’l puguin ensenyar mitjançant trobades d’una hora a la setmana. Una oportunitat per perdre la vergonya i per conèixer a d’altres pares de l’escola. Les parelles lingüístiques, un cop presentades, podran determinar on queden i quan.
  2. Mitjançant grups de conversa: grups de conversa reduïts que tindran lloc a l’escola amb pares que vulguin aprendre i practicar el català i un pare o una mare que coordinarà el grup i animarà la conversa. Els grups de conversa seran els dijous i els divendres de forma alterna cada setmana de 17 h. a 18 h.

 

Les dues modalitats són totalment de franc i es donarà material pedagògic, també de franc.

Per als que voleu aprendre el català: es demana que en tingueu un mínim coneixement i que sigueu capaços de parlar-lo una mica. Només heu de llançar-vos-hi!

Per als que el voleu ensenyar: no heu de ser professors de català, simplement l’heu de parlar. No heu de saber ni la gramàtica, ni l’ortografia ni res de res, simplement heu de parlar en català igual que ho feu als vostres fills. Es tracta de transmetre la llengua.

Tothom tindrà un carnet de voluntari lingüístic amb descomptes a diversos establiments.

Els interessats –tant els que voleu aprendre el català, com els que el voleu ensenyar– aneu a aquest enllaç i empleneu el formulari: https://goo.gl/forms/qPCWxWCgGL6hTv8o2

Per a qualsevol dubte o consulta podeu escriure a davidvalls@gmail.com

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!

Comments are closed.