APADRINA LURDES – LES CULLERETES MÉS SOLIDÀRIES

Des de la comissió solidària, i gràcies a l’iniciativa d’una mare solidària de l’escola, us volem presentar les “culleretes solidàries”, un projecte que vol ajudar a construir un futur millor per a tots.

Totes les aportacions que recollim per la venda de les culleretes aniran destinades a l’Apadrina Lurdes, que aquest any tant complicat per a moltes famílies, es necessita més que mai.

Podeu veure tots els models de cullereta a l’Instagram “cucharitasolidaria” i fer la vostra comanda escrivint a lacucharitasolidaria@gmail.com

especificant les següents dades:

  • NOM i COGNOMS del vostre fill/a ex: LLUIS PEREZ CASA
  • CURS i CLASSE del vostre fill/a ex; 3A
  • MODEL CULLERETA  ex: entre brillo
  • UNITATS: 2

El pagament es podrà fer mitjançant bizum al telèfon 629960876, posant el NOM i COGNOMS del nen/a com a referència.

Teniu fins el 23 d’abril per fer les vostres comandes, i un cop les tinguem preparades, l’escola us les farà arribar “via motxilla” dels vostres fills/es.

Animeu-vos a col·laborar i demaneu ja la vostra “cullereta solidària”. Les unitats són limitades!

  • Preu cullereta petita (12×2’5cm): 4€
  • Preu cullereta gran (16×2’5cm): 6€

IMPORTANT: aquestes culleretes són d’ús exclusivament decoratiu. No són aptes per ús alimentari. 

 

 

L’AMPA de LURDES vol ser aprop teu

Un any més des de l’Ampa de l’Escola Lurdes volem ser a prop de les mares i pares que en aquest moment es troben buscant escola per als seus infants. Donades les circumstàncies que vivim, hem creat dues trobades telemàtiques amb famílies que actualment tenen fills i filles al centre perquè pogueu preguntar d’una manera acollidora i informal tots els dubtes que tingueu.
I per les famílies que durant diversos caps de setmana facin les visites presencials també ens trobareu en un petit punt de trobada al final del recorregut.
Us hi esperem!

RESUM ASSEMBLEA GENERAL 2020

El passat dijous 26/11 es va realitzar l’assemblea de l’AMPA. Va ser una assemblea diferent, via online, on molts de vosaltres vàreu poder connectar-vos tot sopant en família. Un moment molt emotiu va ser en acabar l’assemblea, quan es van obrir els micros i les càmeres i van aparèixer tot un plegat de nois i noies saludant-se els uns als altres.

Més enllà de l’anècdota, pròpia de la situació que ens toca viure, la informació més significativa és el fet que va ser aprovada, amb un 98% de vots a favor, el canvi de nom de l’associació, a partir d’ara som AFA (Associació de Familiars d’Alumnes). A partir d’ara ens posem a treballar en el canvi a nivell burocràtic i mica en mica s’anirà canviant tot el grafisme amb la comissió de comunicació.

També es va revisar el funcionament de totes les comissions i una bona mostra de la feina feta és el vídeo que us presentem.”

CONNECTA’T A L’AMPA! ASSEMBLEA GENERAL 2020

Benvolgudes famílies esperem que estigueu bé i que aquest començament de curs estigui sent positiu i satisfactori pels vostres fills i filles, tot i la situació convulsa i de canvis constants que ens ha tocat viure. Des de l’AMPA hem intentat continuar amb la nostra activitat adequant-nos a les noves tecnologies i a les normatives sanitàries de cada moment.

Si voleu conèixer tot allò que hem estat fent i tot el que volem fer en el present curs, us convidem a participar en la propera assemblea general, on a més a més de la revisió i planificació de l’any també hem de votar un tema important: la modificació dels estatuts a fi i efecte de canviar el nom de l’associació (d’AMPA a AFA).

Aquesta vegada, com és lògic d’imaginar, l’assemblea no podrà ser presencial. L’ haurem de fer via telemàtica, per la qual cosa, si voleu, podeu assistir-hi fins i tot en pijama! Tranquils, no tindrem en compte l’estilisme, només volem comptar amb tu! Us hi esperem!

 

Documents: (consulta l’ordre del dia de l’assemblea així com l’acta de l’assamblea del curs passat)

Mares i pares de l’AMPA parlen de l’escola

Des de l’Ampa de Lurdes volem apropar-nos a totes aquelles famílies que esteu passant pel procés de triar escola per als vostres fills i filles. Si normalment és un camí difícil aquest any està sent doblement complicat. Per aquest motiu el dimarts 19 i dimecres 20 de Maig a les 19h algunes famílies de l’escola ens reunirem telemàticament perquè ens pregunteu tot allò que vulgueu saber.

Cal enviar un email a: ampa@escolalurdes.cat i nosaltres ens posarem en contacte per facilitar-vos l’enllaç.

Us hi esperem!

Resum conferència “Atenció Plena, pares i mares conscients, fills i filles feliços”

Ahir des de la Comissió de Conferències vam estrenar un nou format. Aquest confinament forçat ens està obligant a reinventar-nos!!

Coneixem al Fernando Tobias des de fa temps però mai com ara havia estat tan clar que ens havíem de centrar en l’atenció plena, i així ho vam decidir després d’un intens debat sobre la conveniència de fer una conferència virtual i de parlar de l’atenció plena.

A última hora, amb la nostra demanda perseverant i la seva bona voluntat, es va gravar la sessió que us oferim en el link que segueix. Estàvem concentrats en l’atenció plena i no vam recordar prémer el boto de gravar fins el minut 6.

Per això la gravació comença llavors. Estarà accessible fins dijous 21. No val a badar!!!

El Fernando ens va comunicar que a la seva web trobaríem un regal per ampliar l’experiència de tot allò que ens explicava. Es tracta d’unes sessions que en situació normal té un cost econòmic de 100€ i que ara mentre dura el confinament és gratuït. Tan sols cal entrar i registrar-se.

Comptàvem amb la presència del JuanJo Fernàndez qui, sorprenentment també pels organitzadors, en finalitzar la sessió ens va reglar un resum en dibuixos de tot allò que ens va explicar el Fernando en paraules.

Gràcies per seguir-nos. Esperem que gaudiu de valent i, si us plau, practiquem l’atenció plena…

Gad, Jordi, Laia, Laura, Marta, Montse i Sol. Som la Comissió de Conferències

 

DOCUMENTACIÓ


1.- Link per accedir a la conferència. (cliqueu aquí)

Contrasenya que demana ZOOM: 3m*0*W0K

2.- Link per accedir al curs que ha comentat.  (cliqueu aquí)

3.- Pdf amb: Resum gràfic, diapositives del document de la presentació i Feedback paraules finals (cliqueu aquí)

 

Conferència: “Atenció Plena, pares i mares conscients, fills i filles feliços”

Fernando Tobias ens parlarà de l’Atenció plena. Amb un enfocament desenfadat i pràctic, però sense restar profunditat i rigor, ens proposarà eines útils i senzilles, basades en la saviesa mil·lenària del mindfulness, per aprendre a gestionar el tsunami actual de sobre-informació, contínues exigències, i estrès, en el que vivim.
 
Serà el proper dijous dia 14 de maig, a les 18h, i es farà de forma virtual, mitjançant la plataforma zoom, seguint el link següent:

https://us02web.zoom.us/j/83790638470

Trobareu més informació en l’arxiu adjunt.
Us hi esperem!!!