Gran recapte d’aliments i partit de futbol solidari

Gran Recapte NSL Maig 2014

Fruit de la col·laboració entre la comissió solidària i la comissió d’esports volem recordar-vos que, durant la 35a Setmana Esportiva (26 al 31 de maig), hi haurà dues activitats que ens permetran poder col·laborar i mostrar la nostra solidaritat enfront els que més ho necessiten:

  • Gran recapte d’aliments, podreu dipositar aliments de llarga durada a la recepció de l’escola durant tota la setmana (26 a 31 de maig).
  • Partit de futbol per a la integració, dijous 29 de maig, a les 18.30h, entre els monitors de l’escola i els nois del projecte Mar Endins (al butlletí trobareu tota la informació).

Els aliments recaptats aniran destinats, en part, al Centre d’acollida Adrià Trescents, de la Parròquia de Sant Ildefons i també al projecte Mar Endins. Amb la vostra generositat esperem superar la xifra de 1.000 Kg. d’aliments assolida l’any passat.

ATT_1399324595273_P1000530_opt

Us animem a vosaltres i als vostres fills i filles a portar aliments de llarga durada, i també a que tots vingueu a veure el partit de futbol per tal que aquests nois es sentin protagonistes per un dia.

Us demanem la vostra col·laboració i participació per tal que aquesta setmana esportiva sigui tan lúdica com solidària.

Gràcies a tots i totes. Visca l’esport i visca la solidaritat!!

Comments are closed.