Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència

L’11 de febrer és el Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència i per celebrar-ho, des de la Comissió de Gènere de l’AMPA hem organitzat la Setmana de la nena i la ciència. Durant aquesta setmana, us convidem a participar en les següents activitats:

  • Exposició “Dones i ciència”: hem preparat una exposició per donar visibilitat a les dones científiques i les seves aportacions. Un convidem a visitar-la del dimarts 12 al 19 de febrer a la recepció de l´escola.
  • Xerrades “Mares científiques”: les dades mostren que la falta de referents femenins és una de les barreres a l’hora que les nenes accedeixin a estudis científics. Per aquest motiu, hem convidat a mares científiques de l’escola a fer xerrades a les diferents classes explicant la seva feina i com hi van arribar.

Campanya de sensibilització sobre la manca de visibilització de científiques al nostre imaginari social.

 

També hem preparat un llistat de suggeriments de llibres que poden servir per compartir aquestes reflexions amb els vostres fills i filles, i que us adjuntem en aquest correu. Esperem que els gaudiu molt, juntament amb la resta d’activitats!

Finalment, us convidem a visionar el vídeo https://youtu.be/pJvJo1mxVAE i a visitar les pàgines de Nacions Unides http://www.un.org/es/events/women-and-girls-in-science-day/ i https://11defebrero.org/mujer-y-ciencia/situacion-actual/

Comments are closed.