CAFÈ I LLIBRES, AMB EN JAUME CENTELLES

On: A la Biblioteca de l’escola

Organitza: AMPA Lurdes – Comissió de Biblioteca, amb la col·laboració de l’escola

Et preguntes quines són les lectures més adequades pels diferents cursos d’infantil i primària? T’interessa la literatura infantil i juvenil? Vols passar una bona estona envoltat de llibres xerrant amb un expert sobre el tema? No ho dubtis i apunta’t al Cafè i Llibres amb en Jaume Centelles!

En Jaume Centelles ha estat mestre d’educació infantil durant 40 anys a l’escola Sant Josep – El Pi de l’Hospitalet, i entre altres tasques ha estat el responsable de la biblioteca escolar. Amb l’equip de la biblioteca, el 2008 va guanyar el segon premi del Concurs Nacional de Bones Pràctiques en Biblioteques Escolars del Ministeri d’Educació i Ciència. A més a més, ha estat col·laborador habitual de revista Guix (Viure la lectura), i la revista Mi biblioteca, i ha escrit diversos llibres entre els quals “La biblioteca, el cor de l’escola”, Premi de Pedagogia Rosa Sensat l’any 2005. Tot i que està jubilat des de 2014, no s’ha desvinculat mai de la pedagogia i la literatura infantil: des de 2016 participa en el programa “L’ofici d’educar” amb la secció “Llibres per somiar”, i comparteix la seva experiència en múltiples activitats lligades a la literatura infantil. El podreu trobar a la seva pàgina web: https://jaumecentelles.cat/ i a twitter: @JaumeCentelles

Important: per garantir el bon desenvolupament de la trobada,  aquesta activitat està limitada a 20 persones i necessita inscripció. Si hi esteu interessats, escriviu un e-mail a la comissió de biblioteca: bibliotecaampa@escolalurdes.cat . Les places s’assignara per rigorós ordre d’inscripció.

Comments are closed.