Resum conferència “Atenció Plena, pares i mares conscients, fills i filles feliços”

Ahir des de la Comissió de Conferències vam estrenar un nou format. Aquest confinament forçat ens està obligant a reinventar-nos!!

Coneixem al Fernando Tobias des de fa temps però mai com ara havia estat tan clar que ens havíem de centrar en l’atenció plena, i així ho vam decidir després d’un intens debat sobre la conveniència de fer una conferència virtual i de parlar de l’atenció plena.

A última hora, amb la nostra demanda perseverant i la seva bona voluntat, es va gravar la sessió que us oferim en el link que segueix. Estàvem concentrats en l’atenció plena i no vam recordar prémer el boto de gravar fins el minut 6.

Per això la gravació comença llavors. Estarà accessible fins dijous 21. No val a badar!!!

El Fernando ens va comunicar que a la seva web trobaríem un regal per ampliar l’experiència de tot allò que ens explicava. Es tracta d’unes sessions que en situació normal té un cost econòmic de 100€ i que ara mentre dura el confinament és gratuït. Tan sols cal entrar i registrar-se.

Comptàvem amb la presència del JuanJo Fernàndez qui, sorprenentment també pels organitzadors, en finalitzar la sessió ens va reglar un resum en dibuixos de tot allò que ens va explicar el Fernando en paraules.

Gràcies per seguir-nos. Esperem que gaudiu de valent i, si us plau, practiquem l’atenció plena…

Gad, Jordi, Laia, Laura, Marta, Montse i Sol. Som la Comissió de Conferències

 

DOCUMENTACIÓ


1.- Link per accedir a la conferència. (cliqueu aquí)

Contrasenya que demana ZOOM: 3m*0*W0K

2.- Link per accedir al curs que ha comentat.  (cliqueu aquí)

3.- Pdf amb: Resum gràfic, diapositives del document de la presentació i Feedback paraules finals (cliqueu aquí)

 

Comments are closed.