INSCRIPCIONS A ACTIVITATS ESPORTIVES 2022-2023

Us recordem que aquest any les inscripcions es fan Online, via AMPASOFT, trobareu tota la informació al següent link.

Us recordem els períodes d’inscripció són:

 • del 15 al 19 de juny, per alumnes que volen mantenir la plaça a la mateixa activitat (a partir de les 7.30h del dia 15).
 • del 20 al 26 de juny, per la resta de l’alumnat (a partir de les 7.30h del dia 20).

Per a qualsevol dubte o consulta durant el curs us podeu adreçar als coordinadors d’esports a l’adreça: coordinacioesports@escolalurdes.cat
o bé presencialment a la sala de coordinació de 16.30h a 19.30h situada al costat
de la pista gran de futbol i bàsquet.

El gran recapte d’aliments 2021

El GRAN RECAPTE D’ALIMENTS, del dilluns 29 de novembre al divendres 10 de desembre 2021.

Un any més, des de la comissió solidària estem organitzant la campanya de recollida d’aliments, una activitat que ens permet mostrar la nostra solidaritat davant els que més ho necessiten, alhora que ajuda a sensibilitzar els nens i nenes i les famílies de la realitat que ens envolta.

Us animem a vosaltres i als vostres fills i filles a portar, durant dues setmanes, aliments de llarga durada, (arròs, llet, galetes, llegums cuits, cereals, pasta, conserves, oli, llet i farinetes per lactants, xocolata, sucs de tomàquet), per tal d’aconseguir el nostre repte, 1.000 kg d’aliments!

És important esglaonar l’entrada d’aliments:  portant un o més aliments cada dia enlloc de lliurar-ho tot de cop, facilitem la logística, alhora que reforcem durant dues setmanes el missatge de solidaritat.

Per dues bones causes

La recollida d’aquest any s’adreçarà a dues entitats amb les que ja fa anys que col.laborem, i de les quals coneixem el seu bon funcionament:

Parròquia Sant Ildefons on molts nens de l’escola fan catequesi. La Parròquia dóna suport a famílies del nostre barri que tenen necessitats, s’apropen a la Parròquia per demanar ajuda. Durant tot l’any es pot portar menjar, roba i joguines al Carrer dels Madrazo 92, 08021 Barcelona, de Dilluns a Divendres de 9 a 13h i de 17 a 20h. Els caps de setmana consultar horaris per telèfon93.209.43.28.

Associació Mar Endins, fundat per l’exprofessora de l’escola, Montserrat Caus, treballa per la integració de persones immigrants desprotegides a través de la formació, l’assessorament i l’acompanyament. Si vols conèixer què és i com actua el Projecte “Mar Endins”, clica el següent link i llegeix l’entrevista feta a la seva fundadora Montserrat Caus.

Des de la Comissió Solidària us animem a aportar el vostre gra de sorra per ajudar a les famílies que es troben en condicions més vulnerables!!!

Tots junts ho aconseguirem!!!

MOU-TE I FES-LA RODAR, L’AFA ETS TU I ET NECESSITEM PER FUNCIONAR!

Ens plau convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària de l’AFA, que tindrà lloc el proper dijous 2 de desembre, a les 20:00 h en convocatòria única, via online. (ID de reunión: 852 4504 8124 / Código de acceso: 800718)

L’Assemblea General és una bona ocasió per conèixer l’AFA, els seus membres i comissions, saber què fem i quins plans tenim pel curs que ve. Com diu el cartell d’aquest any “MOU-TE I FES-LA RODAR, L’AFA ETS TU I ET NECESSITEM PER FUNCIONAR!”

D’altra banda dir-vos que, d’acord amb el que estableixen els Estatuts de l’AFA, aquest any cal procedir a la renovació reglamentària dels càrrecs de la  Junta Directiva corresponents a President/a, Vicepresident/a, Secretari/a. Us demanem la  vostra col·laboració per cobrir aquestes vacants a la Junta. Les candidatures seran presentades a l’Assemblea General de l’AFA  el proper dia 2 de desembre.

Podeu dipositar les butlletes a la bústia de l’AFA situada a la recepció de l’escola. Us recordem que la candidatura és personal.

ORDRE DEL DIA

 • Salutació i presentació
 • Renovació de càrrecsde la Junta Directiva
 • Aprovació de l’Acta de l’Assemblea anterior
 • Comissió econòmica docent
 • Comissió econòmica de l’AMPA
 • Presentació dels Delegats de Curs
 • Presentació de lesComissions
 • Torn de paraula de l’Escola
 • Precs i preguntes
 • Trobada amb lesComissions

 

Descarregar Acta Assemblea 2020. (link)

APADRINA LURDES – LES CULLERETES MÉS SOLIDÀRIES

Des de la comissió solidària, i gràcies a l’iniciativa d’una mare solidària de l’escola, us volem presentar les “culleretes solidàries”, un projecte que vol ajudar a construir un futur millor per a tots.

Totes les aportacions que recollim per la venda de les culleretes aniran destinades a l’Apadrina Lurdes, que aquest any tant complicat per a moltes famílies, es necessita més que mai.

Podeu veure tots els models de cullereta a l’Instagram “cucharitasolidaria” i fer la vostra comanda escrivint a lacucharitasolidaria@gmail.com

especificant les següents dades:

 • NOM i COGNOMS del vostre fill/a ex: LLUIS PEREZ CASA
 • CURS i CLASSE del vostre fill/a ex; 3A
 • MODEL CULLERETA  ex: entre brillo
 • UNITATS: 2

El pagament es podrà fer mitjançant bizum al telèfon 629960876, posant el NOM i COGNOMS del nen/a com a referència.

Teniu fins el 23 d’abril per fer les vostres comandes, i un cop les tinguem preparades, l’escola us les farà arribar “via motxilla” dels vostres fills/es.

Animeu-vos a col·laborar i demaneu ja la vostra “cullereta solidària”. Les unitats són limitades!

 • Preu cullereta petita (12×2’5cm): 4€
 • Preu cullereta gran (16×2’5cm): 6€

IMPORTANT: aquestes culleretes són d’ús exclusivament decoratiu. No són aptes per ús alimentari. 

 

 

L’AMPA de LURDES vol ser aprop teu

Un any més des de l’Ampa de l’Escola Lurdes volem ser a prop de les mares i pares que en aquest moment es troben buscant escola per als seus infants. Donades les circumstàncies que vivim, hem creat dues trobades telemàtiques amb famílies que actualment tenen fills i filles al centre perquè pogueu preguntar d’una manera acollidora i informal tots els dubtes que tingueu.
I per les famílies que durant diversos caps de setmana facin les visites presencials també ens trobareu en un petit punt de trobada al final del recorregut.
Us hi esperem!

RESUM ASSEMBLEA GENERAL 2020

El passat dijous 26/11 es va realitzar l’assemblea de l’AMPA. Va ser una assemblea diferent, via online, on molts de vosaltres vàreu poder connectar-vos tot sopant en família. Un moment molt emotiu va ser en acabar l’assemblea, quan es van obrir els micros i les càmeres i van aparèixer tot un plegat de nois i noies saludant-se els uns als altres.

Més enllà de l’anècdota, pròpia de la situació que ens toca viure, la informació més significativa és el fet que va ser aprovada, amb un 98% de vots a favor, el canvi de nom de l’associació, a partir d’ara som AFA (Associació de Familiars d’Alumnes). A partir d’ara ens posem a treballar en el canvi a nivell burocràtic i mica en mica s’anirà canviant tot el grafisme amb la comissió de comunicació.

També es va revisar el funcionament de totes les comissions i una bona mostra de la feina feta és el vídeo que us presentem.”