Informació sobre la jornada de la NO BOTIFARRADA POPULAR

Benvolgudes famílies!

Tal i com us hem anat anunciant en diverses ocasions, el proper diumenge 10 de maig tindrà lloc la No -Botifarrada popular i el VII Concurs de pastissos. Aquest any canviem d’emplaçament i serà a la “Casa d’espiritualitat Marcos Castañer” a Hostalets de Balenyà.

Marcos CastanerINSCRIPCIONS
Les inscripcions es fan a la recepció de l’escola del dilluns 20 d’abril al dilluns 4 de maig. En el moment de la inscripció cal fer el pagament de 3€ per persona (a partir de P3, els més menuts no paguen) i apuntar-se al concurs de pastissos, en cas de voler-hi participar.

*Per raons d’organització preguem que respecteu el calendari d’inscripcions.

HORARIS DE LA JORNADA
11:00 h Arribada Casa d’espiritualitat “Marcos Castañer”, a Hostalets de Balenyà (a 1 hora de Barcelona)
11:30 h Inici dels jocs de Festa Major i activitats.
13:30 h Dinar

ASPECTES PRÀCTICS
.-Cada família portarà el seu dinar (recordeu que aquest any NO hi haurà botifarres) i tot el que pugui necessitar: coberts, tovallons, manta de pícnic…
.-Aquest any, amb el preu de la inscripció, us oferirem una beguda fresqueta per persona.
.-Per les postres podrem tastar els pastissos del concurs.
.-Els cafès, infusions o similars, els portaran cada família per poder compartir entre tots i fer una mica de sobretaula.

COM ARRIBAR
(1) S’agafa la C-17 (direcció Vic) i se surt per la Sortida 47 (Els Hostalets de Balenyà Nord).
(2) Un cop se surt de la C17 se segueix direcció Hostalets de Balenyà fins arribar a una benzinera (que queda a l’esquerra) on cal girar a mà esquerra.
(3) Continueu uns metres pel C/ Marc Castanyer fins arribar a la casa. El cotxe s’haurà de deixar a l’exterior del recinte, seguint els cartells que trobareu.

Coordenades 41°49’17.7″N    2°14’12.5″E

planol

Comments are closed.