Guardó Memorial Cassià Just a la Comunitat Filipense de l’Escola Nostra Senyora de Lurdes

afers_religiosos

Ens plau informar-vos que la Comunitat Filipense de l’Escola Nostra Senyora de Lurdes de Barcelona ha estat guardonada per la Generalitat de Catalunya en el III Memorial Cassià Just pel seu servei al país, a la pedagogia i a l’espiritualitat.

Aquest estiu, la Junta de l’AMPA, en una mostra de reconeixement i satisfacció pel camí fet per aquesta Comunitat i la repercussió que ha tingut i té en la formació i educació dels nostres fills i filles, i amb ocasió de la convocatòria del Memorial Cassià Just que des de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya es va promoure, vàrem presentar a concurs la Comunitat Filipense per les seves aportacions per a la construcció d’un espai comú de respecte a la llibertat religiosa, de pensament i de foment del diàleg i relació entre les diferents confessions religioses. És per això, que ens complau compartir amb tots vosaltres i amb la Comunitat aquest merescut reconeixement.

Us adjuntem un link per accedir al darrer número del Butlletí d’Afers Religiosos on trobareu més informació, la pugueu llegir i reenviar a qui penseu que pugui estar interessat.

Butlletí afers religiosos

 

Comments are closed.