ENCARA HI ETS A TEMPS: GRUP DE REFLEXIÓ

Qui de vosaltres no té dubtes, angoixes i incerteses a l’hora d’educar als seus fill@s?
 
No ens van fer una formació de mares i pares, ni ens van fer passar un examen abans que arribessin a casa. Fem el que bonament podem i intentem fer-ho de la millor manera que sabem. Ells van creixent, el món va canviant i en aquest camí d’acompanyament en l’educació de les nostres filles i fills sovint necessitem recolzament.
 
És per això que l’escola i l’AMPA ofereix a les famílies un espai on posar en comú aquestes i altres inquietuds: no dorm a la nit, té por, no juga amb els amics, com parlar de la mort, no vol compartir les seves coses, es porta fatal amb el seu germà, sexualitat, fa massa extraescolars, no vol anar a l’escola, menja el que vol, en aquella casa no hi ha límits, a tots els amics els deixen, sempre vol el que no té, ja pot anar sol, no sap estar quieta, és culpa de les pantalles…
 
Encara sou a temps d’inscriure-us, no deixeu perdre aquesta oportunitat!!! 
 
Aquest any el Grup de Reflexió de Mares i Pares sobre Educació es reunirà de 21:00 a 22:30 dimecres 22 de gener, dimecres 12 de febrer, dimecres 11 de març i dimecres 6 de maig.
Acompanyats dels professors Cristina Sanchís i Guillem Fargas i amb la coordinació de Gerard Lladó.
 
Últim dia inscripcions: 19 de gener, cal retornar el full d’inscripció adjunt a gruprefelxio@escolalurdes.cat o bé deixar-lo a la bústia de l’AMPA a la recepció de l’escola.
 
Us hi esperem!
 
Comissió Grup de Reflexió
AMPA Lurdes

Comments are closed.