El gran recapte d’aliments 2021

El GRAN RECAPTE D’ALIMENTS, del dilluns 29 de novembre al divendres 10 de desembre 2021.

Un any més, des de la comissió solidària estem organitzant la campanya de recollida d’aliments, una activitat que ens permet mostrar la nostra solidaritat davant els que més ho necessiten, alhora que ajuda a sensibilitzar els nens i nenes i les famílies de la realitat que ens envolta.

Us animem a vosaltres i als vostres fills i filles a portar, durant dues setmanes, aliments de llarga durada, (arròs, llet, galetes, llegums cuits, cereals, pasta, conserves, oli, llet i farinetes per lactants, xocolata, sucs de tomàquet), per tal d’aconseguir el nostre repte, 1.000 kg d’aliments!

És important esglaonar l’entrada d’aliments:  portant un o més aliments cada dia enlloc de lliurar-ho tot de cop, facilitem la logística, alhora que reforcem durant dues setmanes el missatge de solidaritat.

Per dues bones causes

La recollida d’aquest any s’adreçarà a dues entitats amb les que ja fa anys que col.laborem, i de les quals coneixem el seu bon funcionament:

Parròquia Sant Ildefons on molts nens de l’escola fan catequesi. La Parròquia dóna suport a famílies del nostre barri que tenen necessitats, s’apropen a la Parròquia per demanar ajuda. Durant tot l’any es pot portar menjar, roba i joguines al Carrer dels Madrazo 92, 08021 Barcelona, de Dilluns a Divendres de 9 a 13h i de 17 a 20h. Els caps de setmana consultar horaris per telèfon93.209.43.28.

Associació Mar Endins, fundat per l’exprofessora de l’escola, Montserrat Caus, treballa per la integració de persones immigrants desprotegides a través de la formació, l’assessorament i l’acompanyament. Si vols conèixer què és i com actua el Projecte “Mar Endins”, clica el següent link i llegeix l’entrevista feta a la seva fundadora Montserrat Caus.

Des de la Comissió Solidària us animem a aportar el vostre gra de sorra per ajudar a les famílies que es troben en condicions més vulnerables!!!

Tots junts ho aconseguirem!!!

Comments are closed.