Balanç del gran recapte d’aliments i del partit per la integració

retallCartellUn any més, la campanya de recollida d’aliments, que s’ha realitzat durant les dues primeres setmanes de juny, i que ha tingut com a novetat la “Bossa amiga”, iniciativa destinada a facilitar la recollida i a agilitzar-ne la gestió, ha estat un gran èxit gràcies a tots vosaltres.

Des de la Comissió solidària agraïm a l’escola tot el seu suport i a totes les famílies la vostra generosa col·laboració i participació, que ha fet possible l’èxit d’aquesta campanya. La recaptació obtinguda, de més de 1.200 Kg d’aliments, ha estat destinada al Centre d’Acollida Adrià Trescents i al Projecte Mar Endins, entitats amb les que l’escola col.labora estretament i que destinen els seus esforços a l’ajuda dels més desfavorits.

D’altrposter PARTIDO Sollidaria_DEFINITIVO_bajaa banda, el dia 9 de juny es va jugar el partit per la integració, en el que l’equip dels Monitors d’Esports i l’equip de Mar Endins, ens van oferir una fantàstica tarda de futbol i una lliçó de solidaritat i companyerisme. A més, els més petits van poder gaudir d’un obsequi, els SUPER GELATS, dels quals se’n van repartir més de cent unitats.

Gràcies a tots els que vau podeu assitir-hi, animant de valent i aportant la vostra alegria i suport, junts ho hem aconseguit una altre cop!!

 

Comissió sol.lidària

Comments are closed.