Conferències

AMPA_ FORMA CONFERENCIES_E LURDES_marca

Objectiu:

Facilitar eines que ens puguin ajudar en el desenvolupament de la responsabilitat educativa dels fills i filles, mitjançant xerrades d’experts i l’organització de grups de debat que permeten crear un espai per a la reflexió conjunta entre pares i mestres de l’escola.

Funcions:

Realització del procés des de buscar temes i ponents que puguin ser d’interès general d’acord amb els objectius educatius de l’escola fins a la portada a terme de les conferències concretes.

A qui va dirigida:

Va dirigida a tots els pares i mares de l’escola, així com al professorat i personal de l’escola que vulgui assistir-hi.

Curs 2018-2019:

  • Conferències:
      • Xerrada – Pràctica “La prevenció de les relacions abusives” a càrrec de Vicki Bernadet (22 de maig 2019 a les 20:30). Descarrega resum
      • Trobada – Pràctica “Interiorització, del diàleg a la pràctica” a càrrec de Berta Meneses i Fran Payan (27 de febrer de 2019 a les 20:30)
      • Xerrada – Taller “Idees d’ahir i d’avui per educar persones més lliures.” a càrrec de Sara Carro (28 de novembre 2018 a les 20:30). Descarrega el resum

Qui forma la comissió: Laia Delriu, Jordi Martin, Montse Camacho, Laura Vendrell i Gad Sans.

Mail de contacte: Laia Delriu (conferencies@escolalurdes.cat)

 

Descàrregues:


AMPA_ FORMA CONFERENCIES_E LURDES_marca

 

 

 

Històric Conferències: