A TOTS MOLTES GRÀCIES!!!

El BAR SOLIDARI i la GRAN XOCOLATADA que vam organitzar, coincidint amb la Jornada de Portes Obertes de l’escola el passat 20 de febrer de 2016, van ser tot un èxit de col·laboracions, participació i recapte de diners que destinarem íntegrament al nostre programa solidari Apadrina Lurdes.

Vam recaptar 2.522,68€, doblant la xifra aconseguida l’any passat. A aquesta xifra li hem de sumar 103€ recollits en el MERCAT SOLIDARI, que també aniran a omplir la bossa d’Apadrina Lurdes.

Agraïm a l’escola tot el seu suport i col·laboració, sense els quals no seria possible portar a terme aquest tipus d’event. Moltes gràcies a totes les mares i pares que ens han ajudat en la preparació i execució de la jornada, regalant-nos productes, oferint-nos les seves idees o el seu temps. Totes les ajudes han estat molt valuoses. Agraïm també tota la seva energia i implicació a les mares de la comissió solidària.

Moltes gràcies a F. Roca per col·laborar en la nostra jornada solidària oferint-nos la gran xocolatada amb coca, amb el servei inclòs. Quin luxe tenir-los amb nosaltres!

I moltíssimes gràcies a vosaltres, famílies de Lurdes, per participar i donar sentit a la nostra feina solidària.

A tots, moltes gràcies,

Comissió Solidària AMPA Lurdes

Comments are closed.