5a edició paradeta de SANT JORDI

Davant l’èxit de participació de les edicions anteriors (més de 1000 llibres venuts), aquest Sant Jordi, la comissió solidària tornem a muntar una paradeta de llibres infantils a l’escola.

Aquest any, com que St. Jordi cau en diumenge, la farem el divendres 21 d’abril, igual que la resta de les celebracions de Sant Jordi i Jocs Florals a l’escola.

La paradeta estarà situada a la saleta de sortida de nens de P3 a l’esquerra de la porta principal.

Amb la vostra ajuda, el nostre projecte “St. Jordi solidari” tornarà a ser un gran èxit!

Per aquest motiu, us fem una crida solidària perquè porteu llibres infantils en bon estat, des del dia 27 de març fins el 7 d’abril, i els vostres fills els poden entregar a la seva aula. No tenim gaire temps, així és que, si us plau, afanyeu-vos!!

Des de la comissió solidària de l’AMPA treballem amb molta il·lusió en aquest projecte, per col·laborar a: reciclar llibres, conscienciar els nens i nenes de la sostenibilitat i reutilització de recursos, col·laborar en el foment de l’hàbit per la lectura, aportar llibres a la biblioteca de l’escola; donar a conèixer l’escola en el barri. Els diners recaptats aniran a omplir la bossa del nostre programa Apadrina Lurdes.

Com que el dia de Sant Jordi tindrem la parada oberta de 8.00h. a 20.00h. (dia 21 d’abril), necessitarem ajuda per vendre. Qui s’apunta?

En cas que estigueu interessats podeu contactar-nos a solidaria@escolalurdes.cat

Els alumnes de 6è que ho vulguin, seran benvinguts com a venedors i venedores entre 16.00h i 19.00h.
Entre tots farem que aquest any sigui una gran parada! La nostra solidaritat no té límits!

Comments are closed.